× Főoldal Gy.i.k Árak Kapcsolat
 
SZOLGÁLTATÁSOK

Életlenek a konyhában a kések, nem halad velük a munka?

Meg szeretné éleztetni azokat, köszörűst keres?


Egy éles kés szükségszerűen veszélyes, de az életlenség ezen túlmenően balesetveszélyes is. Ennek oka, hogy a kopott él feleslegesen megnövelt erőkifejtést igényel, ezért megnehezíti a szakszerű, pontos használatot.

Napjainkban nem elvárás a késeket professzionálisan felhasználóktól az, hogy időnként karban tartsák, élezzék, köszörüljék azokat. Esetenként komoly problémát okoz a felhasználóknak hol, és kivel éleztessék meg a késeiket. A köszörűs, legfőképpen a vándorköszörűs szakma viszont kihalófélben van. Ennek az ellentétnek feloldására született a Mobilköszörülés szolgáltatása.

Egy éles késsel dolgozó beosztott egységnyi idő alatt több, szebb munkát végez, mint ugyan az a kolléga életlen munkaeszközzel.

Egy éles késsel dolgozó beosztott egységnyi idő alatt több, szebb munkát végez, mint ugyan az a kolléga életlen munkaeszközzel. A Mobilköszörülés missziója az, hogy hatékony munkaeszközt adjon a konyhákon dolgozók kezébe.

szolg1

 

Gyakran előforduló tévedés az, hogy összetévesztik az élezést a fenéssel. A kés élezése, a köszörülés egy fémipari, forgácsoló eljárás. Anyagleválasztással jár, és közben egy új vágóélet képezünk.

A fenésnél nincs anyagleválasztás (csak mikroszkopikus mértékű), a ‘borotva élség’ visszanyerése a cél, az eszközei is mások: fenőacél, porcelán, bőrszíj. A köszörülés megmunkáló eszközei a különböző köszörűkövek, köszörűkorongok, csiszológépek, polírozógépek.

Ezért végezzük a mobilköszörűs szolgáltatást az ön üzleténél, egy jól felszerelt műhelykocsival. Így magas színvonalú késélezést tudunk elvégezni, és önnek sehova nem kell elmennie, és nem kell várnia.

szolg2